17 august, 2009

Vacanta.Poza zilei :D


Dis-de-dimineata am pornit intr-o asa zisa initiala vizita la bunicii mei, in inima Muntilor Buzau, intr-un sat de munte numit Lunca Frumoasa, un sat cu un pitoresc impresionant si cu o monografie pe masura.
...insa aceasta simpla vizita s-a transformat intr-o adevarata incursiune pe serpentinele ce serpuiesc dealurile si muntii din zona, unde am ajuns sa ma rog pentru franele masinii:))..insa daca as fi nevoit sa mai fac asa ceva, nici nu m-as gandi vreo clipita pana sa zic:"DAAA, VREAU!!!"
...un aspect care mi-a displacut ar fi acela ca am urcat vreo 5 km pe un drum de piatra extrem de deteriorat pe unde abia aveam loc sa ma strecor de copaci, santuri, pietre si alte cele...(ce m-as fi facut daca intalneam o masina care cobora? :))..cine ar fi cedat? :))..)
Hmmmm...deja incepuserati sa credeti ca dau dovada de egoism pentru ca numai eu m-am bucurat de asemenea peisaje?:)...va arat prin cateva poze cum ce mi-am delectat ochiul ;)






















Un comentariu:

  1. Catalin Georgian18 august 2009 la 15:16

    Tinere,ce locuri fumoase sunt si in judetul nostru...si noi nu profitam de ele..ce-ar merge cateva zile cu gashca prin aceste meleaguri...dar cine stie??;)

    RăspundețiȘtergere

Comentarii...